Huisregels

- Wilt u een tafel bij ons reserveren, dan kan dit enkel 'aan de deur'. U kunt dus gewoon op de bonnefooi naar het Forum komen en, mits er plek is natuurlijk, een reservering aan de deur plaatsen en dan wordt u direct naar een tafeltje gebracht door onze gastheer of gastvrouw.

- Bij uw reservering zijn we verplicht u de betreffende gezondheids vragen te stellen en enkele gegevens te noteren om de reservering compleet te maken.

- Mocht u of iemand uit uw huishouden zich onverhoopt op de dag van, of dagen voor uw reservering ziek voelen, neem dan uw verantwoordelijkheid en blijf thuis.

- Desinfecteer uw handen bij aankomst aan onze desinfectiezuil. Dit geldt uiteraard voor iedereen én zowel voor binnen als voor op ons terras!

- Bij aankomst zijn wij verplicht om een triagegesprek bij iedereen individueel af te nemen. Om de snelheid te bevorderen kunt u deze digitaal invullen via deze link: Vragen Controlegesprek. Toon na afloop van het invullen het scherm aan onze medewerkers.

- Houdt te allen tijde gepaste afstand tot onze werknemers en onze andere gasten. Ook als u onverhoopt even moet wachten totdat wij uw tafel gedesinfecteerd en gereed hebben.

- Jullie kunnen helaas niet zelf een tafel uitkiezen of gewoon ergens gaan zitten. U dient zich eerst te melden bij één van onze personeelsleden.

Alvast bedankt voor uw begrip.