Huisregels

- Wilt u een tafel bij ons reserveren, dan kan dit enkel 'aan de deur'. U kunt dus gewoon op de bonnefooi naar het Forum komen en, mits er plek is natuurlijk, een reservering aan de deur plaatsen en dan wordt u direct naar een tafeltje gebracht door een van onze werknemers.

- Bij uw bezoek aan ons zijn we verplicht u de betreffende gezondheids vragen te stellen en uw contactgegevens te noteren om de reservering compleet te maken. Dit gaat digitaal via www.cafeforum.eu/registreer

- Mocht u of iemand uit uw huishouden zich onverhoopt op de dag van, of dagen voor uw bezoek aan Café Forum ziek voelen, neem dan uw verantwoordelijkheid en blijf thuis.

- Desinfecteer uw handen bij aankomst aan onze desinfectiezuil. Dit geldt uiteraard voor iedereen én zowel voor binnen als voor op ons terras!

- Houdt te allen tijde gepaste afstand tot onze werknemers en onze andere gasten. Ook als u onverhoopt even moet wachten totdat wij uw tafel gedesinfecteerd en gereed hebben.

- Jullie kunnen helaas niet zelf een tafel uitkiezen of gewoon ergens gaan zitten. U dient zich eerst te melden bij één van onze personeelsleden.

Alvast bedankt voor uw begrip.