• Reserveringen
  • Reserveringen

Reserveringen

Vanaf maandag 1 juni mogen we u eindelijk weer ontvangen in het Forum! Uiteraard houden we ons hierbij aan de door de overheid en het RIVM opgelegde regels voor uw en onze veiligheid. Zo kunt u weer komen genieten van al het moois wat het Forum te bieden heeft, op een voor iedereen verantwoorde manier!

Per 1 juni MOET er bij Café Forum gereserveerd gaan worden om bij ons BINNEN te komen eten, borrelen of gewoon een kopje koffie te komen drinken. Let op, voor op het terras hoeft en kan er NIET gereserveerd worden. Eigenlijk zoals we het altijd al gedaan hebben, maar dan net een beetje anders.

Hoe gaat dit dan in zijn werk? We hebben besloten dat u bij ons alleen 'aan de deur' kunt reserveren. U kunt dus gewoon op de bonnefooi naar het Forum komen en, mits er plek is natuurlijk, een reservering aan de deur plaatsen en dan wordt u direct naar een tafeltje gebracht door onze gastheer of gastvrouw. Hierbij zijn we wel verplicht u de betreffende gezondheids vragen te stellen en enkele gegevens te noteren om de reservering compleet te maken.

Wij danken u voor uw begrip, en mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact met ons opnemen.