• SANIBO on Tour 2020 - Muziekgieterij
  • SANIBO on Tour 2020 - Muziekgieterij

SANIBO on Tour 2020 - Muziekgieterij

Als grande finale van de Grote VJ Dooper & Café Forum SANIBO's, gaan we deze periode van meer dan 100 dagen afsluiten met de 11e editie van onze Saturday Night Borrel! En dat doen we in samenwerking met onze vrienden uit het Sphinxkwartier… Dit spektakel gaat namelijk plaatsvinden op zaterdag 11 juli, in de mooiste poptempel van Maastricht en omstreken: de Muziekgieterij!

Om 20.00 uur begint VJ Dooper met draaien in de grote zaal van de Muziekgieterij. Een entree ticket kost 17,50 euro per persoon en is te bestellen voor twee, drie of vier personen. Dit om de tafels zo efficiënt mogelijk te kunnen indelen. In feite 'koop' je dus een tafel voor de SANIBO. Onder de entreeprijs vallen de entree, twee glazen speciaal bier (of wijn) per persoon en onze befaamde borrelplank (op maat gemaakt voor het aantal personen aan tafel).

Uiteraard zouden we jullie graag allemaal uitnodigen, maar helaas mogen we slechts 100 gelukkigen uitnodigen om met ons, VJ Dooper en de Spammaster het einde der SANIBO's te gaan vieren! Bestel dus nu via onze webshop je tickets voor de SANIBO on Tour in de Muziekgieterij! Er zijn maar 100 plaatsen, dus vol = vol!

Gedurende de avond blijft de bar natuurlijk gewoon open, dus na de borrelpakketten (die bij de entreeprijs zijn inbegrepen) kunnen jullie gewoon drankjes blijven bestellen en ter plekke afrekenen. Komt dat zien, komt dat proeven en gaat dat bestellen!

Link:

- Ticketshop SANIBO on Tour - Muziekgieterij