• Tourpool 2019

Tourpool 2019

Zoals ieder jaar in Juli staat Café Forum in het teken van de Tour de France. Met alle etappes live op groot scherm en mooie kortingen voor de deelnemers! Wie bestijgt de troon nu Froome en Dumoulin beiden in de lappenmand liggen? En wie wordt de verrassing van het peloton? We zijn zeer benieuwd wie van jullie een vooruitziende blik heeft op het peloton!

We zijn inmiddels negen etappes ver in de Tour de France van dit jaar. Het echte vuurwerk moet nog beginnen, en op de Franse feestdag gaf het peloton een vrijgeleide aan een kopgroep van 14 die vanaf de start in de aanval gingen. De eerste echte rustdag is dinsdag pas, maar vandaag werd ook duidelijk niet met de krachten gesmeten. 

In de Tourpool lijkt het vooralsnog uit te lopen op een tweestrijd tussen Jef en Johan. Maar zoals gezegd, het echte sloopwerk moet nog beginnen en Parijs is nog ver! De tussenstanden kunnen jullie elke avond hieronder vinden. En we proberen uiteraard ook elke dag een update via mail te versturen. Maar dat kan er wel eens bij inschieten door verplichtingen betreffende doping / alcohol controles...

Morgen de etappe naar Albi! Krijgen de aanvallers weer een rode loper uitgelegd door het peloton of gaan de sprintersploegen nog een keer volle bak koersen voor hun snelle mannen? We gaan het allemaal weer live meemaken in het Forum!

Bonne chance et a bientot!