• SANIBO - the Saturday Night Borrel
  • SANIBO - the Saturday Night Borrel

SANIBO - the Saturday Night Borrel

Winter is coming! Volgende week is het alweer december. Sinterklaas is in het land en Maastricht hangt weer vol met lampjes en kerstversieringen! Ook de goedheiligman kan niet wachten om jullie te gaan verwennen over twee weken op 5 december! Maar 'the Music never stops'! En dus is ook komende zaterdag weer een nieuwe editie van onze SANIBO! De leukste zaterdagavond borrel van het land!

Het Forumidabele Team gaat deze week druk in de weer met de borrelpakketten voor onze Sinterklaas editie! Een 'Wie Stout lust, krijgt lekkers' biermenu? Een Sinterklaasplankje? Of gewoon lekker een zak vol pepernoten en chocoladeletters? Wie het weet, mag het zeggen.

Vanaf donderdag kunnen jullie weer bij ons To Go loket terecht voor de lekkerste soepen, broodjes, gluhwein, koffies en nog veel meer! En komende zaterdag gaat VJ Dooper het weekend weer muzikaal kleur geven tijdens de livestream van de SANIBO! Vanaf 20.00 uur kunnen jullie al dit moois live volgen via https://twitch.tv/vjdooper of op 106FM voor regio Maastricht én op de audio livestream van https://lrl.radio 

Links:
- VJ Dooper Live Stream (zaterdag vanaf 20.00 uur)